Ir al contenido principal

III Prova popular d’orientació de Sernatura 2022

 



Després de tres anys torna Sernatura, la Fira d’Esports i Turisme de Muntanya de la Serra d’Engalceran.  La Fira és un referent del turisme alternatiu, ja en porten dotze edicions. De 5 al 7 d’Agost pots trobar activitats ioga i rutes , tirolina i circuit d’aventura, rutes culturals i concerts, glamping, piscina lliure, lloc d’acampada ... Pots trobar el programa complet al web https://sernatura.es/ 
Dins de les activitats de la Fira, el Club d’orientació ADCON Castellón-o organitza el diumenge 7 de matí la III Prova popular d’orientació. 
En equips d'una a 5 persones, s'hauran de trobar les fites que hi ha amagades pel nucli urbà i  voltants. Gana l'equip que agafa el total de les fites de la seua categoria en el menor temps. L'ordre de pas és lliure, ets tu qui decideixes el teu camí.
Pots veure el vídeo del 2018 al youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ttER-RXRf8Y 
Qualsevol persona interessada, des de xiquets a majors, xiques i xics. Grups d’amics amb ganes de divertir-se,…. Tots són benvinguts.

Categories

  • Iniciació/Familiar, menors d’edat en 2022 acompanyats per al menys un adult, i iniciació d’adults, hi hauran de trobar 10 fites
  • Open adults, tots els membres majors d’edat al 2022 , hi hauran de trobar 18 fites

Programa de la cursa d'orientació

7/8/2022
  • 10:00 Inscripció dels equips fins a omplir places (80 places)
  • 10:45 Explicació de l'activitat al Bassot
  • 11:00 Entrega de mapes i eixida en massa
  • 12:30 Tancament de meta. Qui arribe passada esta hora perd tots els punts

Descàrregues

Fotos

Comentarios